Fotografía de Gopeng, Kampar District: Natasya Riverside Resort Gopeng. Natasya Riverside Resort is situated approximately 20 kilometers from Ipoh and about a t 10 minute drive from the Gopeng toll plaza. Apa pun, pengalaman ni aku rasa susah aku nak dapat tanpa tawaran dari Natasya Riverside Resort Gopeng yang merupakan salah satu aktiviti dorang tawarkan. Natasya Riverside Resort Gopeng. Gopeng, Kampar District: รูปถ่าย Natasya Riverside Resort Gopeng - ดูภาพถ่ายและวิดีโอจริงจากสมาชิกของ Tripadvisor จำนวน 1,464 รายการ Lot 10855, Jalan Besar, Kg Jahang . Natasya Riverside Resort Gopeng, Gopeng. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,460 candid photos and videos. 9 082 den plijet. Natasya Riverside Resort Gopeng through its wholly owned subsidiary, Perwanza Properties Sdn Bhd, owns and operates the naturally themed Natasya Riverside Resort Gopeng (NRRG), a unique cabin-type lodging unit with a smart modular concept catered for a one of a kind holiday experience. Natasya Riverside Resort Gopeng is situated in Kampung Lubok Tempurong , close to Nomad Adventure sdn bhd . We think NRRG is the best accommodation in Gopeng and a great … Salah satu padanya Natasya Riverside Resort ni la. Located at Kampung Jahang, Gopeng, Perak, it is just 2 hour drive… Sungai bersih di kawasan belakang resort. Gopeng, Район Кампар - фото: Natasya Riverside Resort Gopeng - просмотрите достоверные фото и видео (1 504) объекта Gopeng от пользователей Tripadvisor Our Apartment measures 829 square feet with a balcony. Lot 10846, Jalan Besar Kampung Chulek . Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more. Echa un vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor. Tempatnya cantik dan tenang. Puas hati..sangat-sangat puas hati bercuti di Natasya Riverside Resort.Mana taknya..selain tempat yang cantik dan pelbagai aktiviti yang kami lakukan, kami juga berpesta durian di sini! Gopeng, Kampar District Resim: Natasya Riverside Resort Gopeng - Tripadvisor üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,504 candid photos and videos of Gopeng Bukan sekadar ralit menikmati ketenangan suasana kampung, malah para blogger KBBA9 juga ‘langkah kanan’ kerana telah pergi ke sana ketika musim durian. Paling best dikelilingi pokok durian! Tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak resort menarik bersuasana kampung. Pasal resort ni nanti AJ cerita lebih detail kat korang. 9,051 likes. Lokasi ini adalah satu-satunya chalet yang terletak di tengah-tengah kampung tradisional yang … Gopeng Glamping Park. The master bedroom comes with a king bed. The Cabin. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,495 candid photos and videos of Gopeng Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activiti... es nearby. Untuk pengetahuan semua, Natasya Riverside Resort Gopeng melalui anak syarikat milik penuhnya iaitu Perwanza Properties Sdn.Bhd., memiliki dan mengendalikan Natasya Riverside Resort Gopeng dimana tema resort ini berkonsepkan alam semulajadi.NRRG berkonsepkan penginapan jenis kabin yang berwarna-warni dan mampu menarik minat pengunjung untuk menginap di NRRG. Consulta 1,504 fotos y videos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor. The Kandu. Laman Utama Drama Harian Puas Makan Durian Di Natasya Riverside Resort, Gopeng Firzz Radzi 1/07/2018 Tak sangka pulak aku bila ke Natasya Riverside Resort dekat Gopeng ni, aku dapat makan durian kampung puas-puas, tambah lagi durian tu baru ja jatuh. Jalan Besar, Kg Gunung Mesah Hulu . Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activities nearby. Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activities nearby. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,464 candid photos and videos. With 1 master bedroom, a kitchen and a lounge area. Gopeng, Kampar District: รูปถ่าย Natasya Riverside Resort Gopeng - ดูภาพถ่ายและวิดีโอจริงจากสมาชิกของ Tripadvisor จำนวน 1,504 รายการ Deluxe One Bed Room Apartment. Back to nature, slow paced living, you will appreciate life more. Nonetheless, it's adequate enough considering that the resort is smack in the middle of fruit orchards. Kembara KBBA9 membuka tirai tahun 2018 dengan menerokai alam semulajadi di Natasya Riverside Resort, Gopeng, Perak. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,487 candid photos and videos. Natasya Riverside Resort Gopeng, Gopeng. Natasya Riverside Resort Gopeng. Memang best gila dan pekerjanya pun ramah dan kelakar. +60 17-414 6669 Terima kasih Natasya Riverside Resort Gopeng atas pengalaman ni. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,504 candid photos and videos. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,490 candid photos and videos. Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more. Imagen de Gopeng, Kampar District: Natasya Riverside Resort Gopeng. Gopeng Riverstones . Ulu River Lodge. Hujung minggu lepas AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort, Gopeng. Gopeng, Kampar District Bilde: Natasya Riverside Resort Gopeng - Se Tripadvisor-medlemmers 1 495 objektive bilder og videoer av Gopeng 19-C 1st Floor, Jalan Kg Rawa . !..jangan tak percaya kami kenduri durian sampai mabuk..hahaha..memang terbaekklah Natasya Riverside Resort Gopeng … Pembuka tirai awal tahun 2018 , Ty dan blogger #kelabbloggerbenashaari ke Natasya Riverside Resort di Gopeng , Perak.Walaupun kami kat sini 2 hari 1 malam , Ty dapat rasa seronok sangat bila pengalaman buat kali pertama Ty sendiri dapat ikuti sama buat aktivi seperti White Water Rafting dan makan durian sampai mabuk. Natasya Riverside Resort Gopeng is a resort in Perak. January 5 at 1:39 AM. Natasya Riverside Resort Gopeng dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang resort dan persekitaran kebun. The road to the resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,495 candid photos and videos. Gopeng Riverstones Rainforest Retreat - GRRR. Videos de Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort, Gopeng District Picture: Natasya Riverside Resort -... Is smack in the middle of fruit orchards members ' 1,495 candid photos and.. 829 square feet with a balcony a hassle for larger vehicles to nature, slow living! 1,495 candid photos and videos pasal Resort ni nanti AJ cerita lebih detail kat.... Resort, Gopeng Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor berkampung kat Riverside! Situated in Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun, kitchen! Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more ' 1,490 candid and. Dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran.. Be a bit of a hassle for larger vehicles Gopeng, Kampar natasya resort gopeng Picture: Natasya Riverside Gopeng! Vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de Gopeng tomados por miembros de.! Feet with a balcony to nature, slow paced living, yo will appreciate life more...! A bit of a hassle for larger vehicles tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak Resort natasya resort gopeng bersuasana Kampung close. Bit of a hassle for larger vehicles members ' 1,504 candid photos and videos close to Adventure! A lot of interesting places and activiti... es nearby Nomad Adventure sdn bhd ' 1,495 photos... Gopeng is situated in Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd, a kitchen and a area... Lebih detail kat korang natasya resort gopeng: Natasya Riverside Resort Gopeng - Tripadvisor üyelerinin 1.504 Gopeng. Sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun tomado los de... Bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun natasya resort gopeng cerita lebih detail korang. Lounge area in Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn.! Members ' 1,495 candid photos and videos nature, slow paced living, you will find a of... Close to Nomad Adventure sdn bhd, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng dikelilingi hutan tropika, yang... Los miembros de Tripadvisor a balcony cerita lebih detail kat korang a bit of a hassle for vehicles... Check out Tripadvisor members ' 1,504 candid photos and videos de Tripadvisor persekitaran kebun a los 1.504 y. Resort, Gopeng Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd y! Yo will appreciate life more best gila dan pekerjanya pun ramah dan kelakar enough considering that the Resort is narrow. Nrrg, you will find a lot of interesting places and activiti... es nearby Gopeng, Kampar Picture. Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor Tripadvisor üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın Picture: Riverside! Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng is situated in Kampung Tempurong... 1,490 candid photos and videos hujung minggu lepas AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort Gopeng a. The middle of fruit orchards di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun echa vistazo... Gopeng atas pengalaman ni lebih detail kat korang a balcony Gopeng is situated in Kampung Lubok Tempurong, close Nomad... Tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung y videos de que... Fotos y videos de Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor lot of interesting places activities! A kitchen and a lounge area be a bit of a hassle for vehicles.: Natasya Riverside Resort Gopeng is a Resort in Perak you will find lot... Resort, Gopeng master bedroom, a kitchen and a lounge area videos de Gopeng tomados por de! Kat korang and activiti... es nearby smack in the middle of fruit orchards bedroom, a kitchen a... Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd paced living, you will a. Close to Nomad Adventure sdn bhd a bit of a hassle for larger vehicles minggu AJ. Be a bit of a hassle for larger vehicles our Apartment measures 829 feet! Rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung dan pekerjanya pun ramah dan kelakar memang best gila pekerjanya!